Lid Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie  Logopedie Friesland

Logopedie en Coachingspraktijk Inge Meijwaard-Fransen                                                      Omdat jij uniek bent


Logopediepraktijk I. Meijwaard-Fransen                     M. Schröderloane 6, 9269 WH, Feanwalden                   Tel: 0511 - 4777 64                  Mail: info@logopedie-friesland.nl   info@logopedie-friesland.nl

Mijn naam is Evelien Wiersma en werk sinds maart 2017 als logopedist in de praktijk van Inge Meijwaard – Fransen. Tijdens mijn studie heb ik werkervaring opgedaan in een vrije vestiging, cluster 4 onderwijs, MOD (medisch orthopedagogisch dagverblijf) en binnen een revalidatiecentrum op de kinderafdeling. Sinds ik ben afgestudeerd vervul ik als logopedist werkzaamheden binnen de vrije vestiging.


Vol enthousiasme, stap voor stap in eigen tempo en op eigen wijze, zo begeleid ik kinderen en volwassenen bij het verbeteren of herstellen van de communicatie. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk en vertrouwd contact zodat een ieder zich thuis voelt in de logopedische behandeling. Naast het leveren van kwaliteit staat een geduldige, creatieve en plezierige manier van begeleiden bij mij voorop. De samenwerking met ouders, leerkrachten en zorgverleners zie ik hierbij als een waardevolle toevoeging. Met veel plezier geef ik behandelingen zowel, in het Nederlands als in het Fries.


Mijn specialisaties zijn:


Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en volg cursussen om mijn logopedische kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de logopedie.(e.wiersma@logopedie-friesland.nl)

Evelien Wiersma