Lid Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie

Logopedie en Coachingspraktijk Inge Meijwaard-Fransen                                                      Omdat jij uniek bent


Logopediepraktijk I. Meijwaard-Fransen                     M. Schröderloane 6, 9269 WH, Feanwalden                   Tel: 0511 - 4777 64                  Mail: info@logopedie-friesland.nl   info@logopedie-friesland.nl

Waarom naar de kind- en oudercoach?


Oudercoaching

Als je kind niet lekker in zijn vel zit, vastloopt op school of thuis gedrag vertoont waar je je zorgen over maakt, is het prettig om als ouder handvatten te krijgen voor de omgang met je kind. Je krijgt bij ouder coaching een vorm van persoonlijke 1 op 1 begeleiding. Het richt zich op omgang met je kind in je gezin en inzicht in je eigen situatie. Mijn ervaring is dat ouders het fijn vinden kortdurend een steuntje in de rug te krijgen zonder meteen de grotere instanties in te schakelen.Wat wil je veranderen?

“ ik wil leren grenzen stellen ” - Marja, 39 jaar.

“ ik wil niet meer dat mijn kind elke keer beneden komt ‘s avonds.” - Petra, 35 jaar

“ mijn dochter is hoogsensitief, hoe ga ik daarmee om?”- Renée, 40 jaar.Kindercoaching

Met een probleem laat je kind weten dat hij zichzelf een beetje kwijt is. Spelenderwijs ontdekt je kind zijn eigen kwaliteiten om lastige situaties weer de baas te kunnen. Zodat je kind weer in zijn eigen kracht komt te staan. De kind & opvoedcoach richt zich op de oplossing en niet zozeer op het probleem. Samen met je kind.Wat wil je bereiken?

“ ik wil me niet meer alleen en anders voelen. “- Michel, 8 jaar.

“ ik wil niet meer denken: dat lukt me toch niet.”- Linde, 9 jaar

“ ik wil me rustiger voelen als ik een verhaal vertel.”- Robin, 11 jaar

“ Ik wil dat ik niet meer zo snel boos word.” Rixt- 11 jaar.


In overleg met het kind en met de ouders is het mogelijk onze getrainde therapie hond Milow bij de behandeling te betrekken. Hij geeft aandacht zonder voorwaarden en geeft de werkelijkheid weer zonder woorden, elk kind pakt dit op.


Kindercoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief is €60,- per uur.


Contact:

Martin Schroderlaan 6, 9269WH Veenwouden

E mail: Wiis.kindercoach@gmail.com

Of bel met Inge Meijwaard-Fransen, op telefoonnummer 0511 477764

“Omdat ik sa wiis mei dy bin”  

Kind- en oudercoaching