Lid Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie  Logopedie Friesland

Logopedie en Coachingspraktijk Inge Meijwaard-Fransen                                                      Omdat jij uniek bent


Logopediepraktijk I. Meijwaard-Fransen                     M. Schröderloane 6, 9269 WH, Feanwalden                   Tel: 0511 - 4777 64                  Mail: info@logopedie-friesland.nl   info@logopedie-friesland.nl

Ik ben Maria Klaver en werk inmiddels meer dan 10 jaar met veel plezier als Logopedist in deze praktijk.


Eén van de mooie kanten aan het werken in een vrije vestiging is voor mij de brede doelgroep, soms zie je een kleine dreumes en het volgende uur komt er een volwassen persoon voor logopedische begeleiding.

Uitspraken als ‘Mama, Maria is mijn vriendin’ of ‘Ik wil nog geen logopedie diploma..’ of ‘Nu durf ik voor een groep te staan en te presenteren’, ‘Ik kan eindelijk de hele dag spreken zonder moe te worden’ dáár doe ik het voor.


Voor mij is het belangrijk dat de cliënt, jong of oud, mij vertrouwd en kan ontspannen. Door creatief te zijn en vrolijke behandelingen te geven, zal het kind de volgende week graag weer komen en zo op een ontspannen manier leren.

Ik werk graag samen met leerkrachten en andere disciplines en probeer verder te kijken en mee te denken om de hulp zo passend mogelijk te maken.


Mijn specialisaties zijn:


Werkdagen:

Maandag in de Vesteynde in de Westereen

Donderdag in de Blokkedoaze in Damwâld


Graag tot ziens!


Hartelijke groet,

Maria

 

m.klaver@logopedie-friesland.nl

Maria Klaver – van Campen